Един от изявените български треньори - Стойчо Младенов, най-вероятно ще се

...
Един от изявените български треньори - Стойчо Младенов, най-вероятно ще се
Коментари Харесай

Стойчо пред завръщане в България

Един от изявените български треньори - Стойчо Младенов, най-вероятно ще се върне в България. Това може да се случи още това лято. Според vesti.kz, експертът няма да работи в казахстанския Кайсар през новия сезон, като медията смята, че той ще напусне по средата на тазгодишната им акция, а аргументите са доста.

На първо място, Младенов е канен от български клубове да заеме треньорския пост. Споменава се, че някогашният му клуб - ЦСКА, го е канил неведнъж. Други български клубове също са " подготвени да видят при себе си експерта, който считат за задоволително дипломиран ментор ". На трето място, треньорът осъзнава, че към този момент се е застоял на едно място, защото кара четвърти сезон в клуба. 

Има и четвърта причина и тя гласи, че Младенов е в комплицирани връзки с някои от играчите. Изданието показва, че също така, при сполучливо присъединяване на отбора си в евротурнирите, българинът ще изиска нарастване на заплатата, което клубът мъчно може да му обезпечи.

" В България също нещата не са лесни поради ковид, само че там има клубове, способни да задоволят настояванията на треньора. Има и клубове от арабски страни, които няма да се скъпят за привличането на квалифицирани треньори ", отбелязва vesti.kz.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР